KAASOJEN KOSINTA

Vihdoin olen saanut kysyttyä rakkaita ystäviäni kaasoikseni!

Aika pian kosinnan jälkeen ryhdyin miettimään tulevia kaasojani. Montako kaasoa olisi sopiva määrä? Minusta ja kolmesta läheisestä ystävästäni on jo lukioaikana muotoutunut porukka, jonka kesken pyrimme tapaamaan mahdollisimman usein. Opiskeluaikoina porukka hajaantui eri paikkakunnille ja jopa ulkomaille, mutta viime vuodet olemme asuneet toistemme naapurikunnissa. Lopulta ei kovin pitkään tarvinnut miettiä, että näitä kolmea ystävääni haluaisin pyytää kaasoikseni.



Idea kaasojen pyytämistavasta tuli mieleeni aika helposti. Pelkän kysymyksen sijaan halusin tuoda tilanteeseen jotain spesiaalia, ja keksinkin kysyä kaasojani tehtävään kauniisti koristeltujen pikkuleipien avulla. Mikä olisikaan ominaisempi tapa leipuri-kondiittorille?! Keksit koristelin pienillä pikeeriruusuilla häidemme teemaväreissä ja kirjoitin tekstin 'ootko mun kaaso' sekä häidemme päivämäärän. Keksit paketoin vielä sellofaaniin.

Vihdoin tuli sopiva aika kutsua ystävät kylään! Olin itse odottanut sopivaa hetkeä kovasti, ja tämän päivän koittaessa alkoi jännittää. Ystävieni saavuttua kahvittelimme aivan kasuaalisti. Sopivan hetken tullen sanoin: 'mulla olis yks juttu' ja nostin pöytään lautasen, jolla kaasojeni keksit olivat. Tytöt olivat niin yllättyneitä ja ilahtuneita! Onnenkyyneleitä taisi tirahtaa yhdeltä sun toiselta meistä. Parasta oli se, että ystäväni eivät olleet aavistaneet tätä etukäteen, vaan onnistuin yllättämään heidät.

Kaasoni ryhtyivät heti innostuneina pohtimaan mahdollisia polttareita ja kaason mekkoja. Se tuntui tietysti minusta tosi ihanalta, kun he olivat niin innoissaan ja heti mukana jutussa. Toki olemme jo aiemminkin jutelleet hääjuttuja tyttöjen kanssa, mutta nyt heillä on virallinen rooli häissämme!

Kommentit

  1. Klikkailin Jotain keltaista-Iiran blogin lukulistalla ja löysinkin heti uusia luettavia. :)
    Jään mielenkiinnolla seuraamaan teidän valmisteluja ja suunnitelmia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, kiva kun löysit blogiini! Täytyypä käydä tsekkaamassa myös sun blogi =)

      Poista
  2. Hei ihana hääbloggaaja! On taas aika muistaa teitä hääbloggaajia ja haluammekin vinkata sinulle, että Vuoden Hääblogi 2018 -nimeämiset ovat käynnissä osoitteessa https://lovemedo.fi/entry/vuoden-haeaeblogit-2018

    Iloista joulunodotusta ja onnea kisaan! Toivottavasti nähdään häämessuilla Kaapelitehtaalla!

    Fanny/Love me do - Hurmaavan erilainen häätapahtuma

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit