HÄÄMESSUILLA: LOVE ME DO 2018

Viime viikonloppuna tuli toteutettua kaasojen kanssa ihana reissu Helsinkiin häämessuilemaan! Vähän jännitti kulkeeko junat lumipyryn takia, mutta VR yllätti ja pääsimme oikeaan aikaan perille. Olimme messuilla lauantaina.

Minulle messujen päätarkoituksena oli löytää itselleni vihkisormus. Messuilla suuntasinkin ensimmäisenä Malmin korupajan pisteelle, koska kihlani on heidän mallistostaan. Heillä ei kuitenkaan ollut aivan toivomani tyylistä sormusta.

Seuraavaksi siirryin katselemaan sormusta Suomen kultakellon pisteeltä. Heillä oli esillä mm. Sandbergin mallistoa, josta olin ennakkoon löytänyt oman suosikkisormukseni. Jännityksellä kokeilin, sopiiko se kihlani kanssa yhteen. Sormukset onneksi näyttivät hyvältä yhdessä ja kaupat tuli tehtyä 25% alennuksella. Sormusten sovittelu oli jotenkin tosi jännittävää, enkä hoksannut ottaa edes sovituskuvaa. Nyt täytyy vain odotella, että sormukseni on valmis ja saan sen kotiin.

Etsiskelin messuilta myös korviksia ja hiuskorua häihin. Ninkan pisteellä oli kivan näköiset korvikset, mutta ehkä hiukan liian överit omaan tyyliini. Myöskään minua miellyttävää hiuskorua ei löytynyt kukkaisten mallien joukosta. Ninkan nettisivuilla näytti kuitenkin olevan omaa silmää miellyttäviä yksinkertaisempiakin malleja.

Hääkorvikset löysin kuitenkin Tammi jewelleryn pisteeltä. Ne saapuivat postissa tällä viikolla, ja voisin esitellä ne erillisessä postauksessa.

Messuilta etsin ideoita kattaukseen ja kukkiin. Messutilan yläkerrassa olikin esillä erilaisia kattauksia. Monissa kattauksissa oli runsaita kukkaköynnöksiä, muuten kukkaideoita ei messuilta oikein irronnut. Seurasimme messuilla myös kotimaisen hääpukunäytöksen, joka ei erityisemmin sykähdyttänyt, vaikka muutamia hienoja pukuja olikin esillä. Mielestäni tässä näytöksessä ei ollut ollenkaan esillä suosikkiani Victoria&Vincentiä, tai sitten taisin olla keskittynyt muuhun.

Kuvassa ihanien kaasojeni kanssa <3 Koen olevani niin onnekas, kun kaasoni ovat aidosti innostuneita häistämme ja antavat arvokkaita mielipiteitä asioihin. Seuraavaksi luultavasti näiden naisten kanssa suuntaamme hääpukuja sovittelemaan!

Kommentit

Suositut tekstit