MORSIAMEN LOOK: KORVAKORUT

Morsiamen häälookin ensimmäinen palanen on loksahtanut kohdilleen, nimittäin Love me do -häämessuilta löytyi sopivat korvakorut!

Alunperin ajatuksissani oli hankkia häitämme varten nappikorvakorut, jollaiset veivätkin ensimmäisenä huomioni Tammi Jewelleryn messupisteellä. Myyjän esitellessä samaiset korvikset koukuilla ihastuin saman tien. Ovathan riippukorvakorut paljon näyttävämmät!

Korvakoruni ovat Tammi Jewelleryn Pretty-mallistosta. Korut ovat sterling hopeaa ja niitä koristavat vuorikiteet. Kaasojenikin mielestä nämä hillityn tyylikkäät korvikset sopivat minulle oikein hyvin. Messuilla nämä korut taisivat olla jopa 35% alennuksessa, joten tein totisesti hyvän löydön!

Pretty-mallistoon kuuluu erilaisia korva-, kaula- ja rannekoruja sekä sormuksia. Itseäni houkuttelisi vielä hankkia yksi malliston kaulakoruista, jos häämekkooni jonkinlainen kaulakoru sopisi.

Olen todella tyytyväinen ostamiini korviksiin, sillä ne ovat tarpeeksi juhlavat morsiamelle, mutta sopivat loistavasti myös muihin juhliin olematta liian överit. Jatkokäyttöä näille koruille siis varmasti luvassa!

Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit