JUHLAPAIKKAMME

Hääsuunnittelumme alussa mietin, löytyykö Isostakyröstä ylipäätään meille (minulle) kelpaavaa juhlapaikkaa. Kovin runsaasti vaihtoehtoja ei pienellä paikkakunnalla nimittäin ole. Tämä valitsemamme paikka ei alunperin ollut kovin vahva ehdokas, sillä itse muistan paikan koulun hiihtokisojen palkintojenjakotilaisuuksista, joten mielikuvat eivät ole kovin hohdokkaat. Toki tiedän, että paikassa on juhlittu useat häät (muun muassa kummieni häät, joissa olin itse morsiusneitonakin 3-vuotiaana).

Varaamamme juhlatila on Isonkyrön ylipään nuorisoseura. Juhlapaikan päättäminen oli loppujen lopuksi aika helppoa, kun näin kuvia eräistä pari vuotta sitten Ylipään nuorisoseuralla vietetyistä häistä. Paikkaa oli laitettu sisältä uuteen uskoon, ja tilan vaalea värimaailma miellytti erityisen paljon. Juhlatilassa ei ole mitään hallitsevaa väriä (näyttämön verhoa lukuunottamatta), joten paikan koristelu oman maun mukaan on helppoa.

Omia kuvia juhlatilan sisätiloista ei nyt ole blogiin laitettavaksi. Sisälle astuttaessa saavutaan tuulikaapin kautta tilavaan eteiseen. Eteisestä pääsee suoraan juhlasaliin ja aulatilaan, jonne ruoka laitetaan tarjolle. Aulatilan toisessa päässä on vasemmalla wc:t ja oikealla keittiötilat. Juhlasali on pitkänmallinen, toisessa päädyssä on näyttämö. Toisella pitkällä sivulla on korkeat ikkunat.

Muistikuvistani poiketen juhlasali ei olekaan niin älyttömän iso, joten uskon sen olevan pienehkölle vierasmäärällemme juuri sopiva!

Nyt kun juhlapaikkakin on varattuna, saa ruveta tarkemmin miettimään tilan koristelua!

Kommentit

Suositut tekstit