KUKKASUUNNITELMAT JA IHANAT MALJAKOT


Hääkukkien tilauksen otin asialistalle kesäkuun alussa. Paikallinen kukkakauppias Isossakyrössä lopetti keväällä, joten hänen suosituksestaan olin yhteydessä naapurikunnan kukkakauppiaaseen. Hän oli kuitenkin jo bookattu meidän hääpäivällemme, joten päätin kysyä hääkukkia entisen kotikuntamme kukkakauppiaalta, jolta olen ennenkin käynyt kukkia ostamassa. Hän oli onneksi vapaana ja toteuttaa häidemme kukat!

Kukkamme tulevat olemaan väreiltään valkoisia ja keltaisia runsailla vihreillä. Kukkatoiveina minulla oli dahlia, hortensia, ruusu, lumimarja, kultahehku ja ruskus. Kahta ensimmäistä ei välttämättä ole saatavilla, jolloin ne korvataan krysanteemilla ja neilikalla. Tyyliltään kimput saavat olla runsaita ja rönsyileviä, jopa epäsymmetrisiä. Alla on pinterestistä napattu kuva, jonka olen laittanut myös kukkakauppiaalle esimerkkikuvaksi hääkimppuni muodosta.


Meille on tulossa kukkakaupalta minun hääkimppuni, sulhaselle ja bestmaneille vieheet, kaasoille rannekukat ja juhlapaikalle pöytiin 13 kukkakimppua ensimmäisessä kuvassa näkyviin pallomaljakoihin. Aiemmin kirjoitin ostaneeni hätävaraksi Ikeasta juomalasit maljakoiksi, kun emme saaneet Finnmarin myymälästä pallomaljakoita. Ajatukset muuttuivat kuitenkin matkan varrella...

Ikeareissun jälkeen viikkojen kuluessa pallomaljakot pyörivät edelleen mielessäni. Häät ovat vain kerran elämässä, ja kukkien ollessa pääroolissa juhlatilan koristelussa, onhan ne täydelliset maljakot saatava! Laitoin lopulta viestiä Finnmarin verkkokauppaan, josko sieltä saisi kuitenkin tilattua maljakot, vaikka niitä ei verkkokaupassa myynnissä olekaan. Vastaus tuli nopeasti ja ohjeet maljakoiden tilaamiseen verkkokaupan kautta. Maljakot lähetettiin postipakettina, mutta 2 maljakkoa saapui perille hajonneena, vaikka olimme maksaneet kalliimman särkyvän tavaran kuljetuksen. Saimme toki postissa uudet maljakot hajonneiden tilalle. Olen supertyytyväinen, etten antanut periksi maljakkohaaveelleni! Pöytäkukkamme tulevat näyttämään niin hyvältä!

Kommentit

Suositut tekstit