MORSIAMEN LOOK: HÄÄLAUKKU

Kuten hääkengätkin, myös laukun halusin hankkia myöhempääkin käyttöä ajatellen. Päätin panostaa kotimaisen Utua-merkin nahkalaukkuun. Olen seurannut Utuaa somessa parisen vuotta, ja ilmoitus heinäkuussa Raaheen avattavasta showroomista sai minut innostumaan pienestä kesäreissusta Pohjois-Pohjanmaalle, vaikka toki laukun olisi voinut tilata verkkokaupastakin. Halusin kuitenkin nähdä laukun livenä, jotta näen sen luonnollisessa koossa ja värissä.

Minulla ei ollut mielessä tiettyä mallia showroomille mennessäni. Vaatimuksena oli vaalea väri ja pienehkö, mutta kuitenkin myös arkikäyttöön riittävä koko. Utuan showroomilla ihastuin valitsemaani Hohde-laukkuun värissä Nude. Laukku on väriltään vaalea vaaleanpunainen. Tykkään laukun rennosta, mutta silti siististä muotoilusta. Laukku sopii hienosti hääpäivänä käytettäväksi ja loistavasti arkikäyttöön myöhemmin.

Sain ostaa laukun suoraan suunnittelijalta, joka oli poikkeuksellisesti itse myyntivuorossa vieraillessani showroomilla. Sain myös kuulla, että hän pyörittää Raahessa Langin kauppahuonetta, jossa yövyin heinäkuisella kesäreissullani. Langin kauppahuone valikoitui yöpaikakseni samaisen fb-mainoksen perusteella, jossa mainostettiin Utuan showroomia.

Pakko kertoa tässä myös lisää Langin kauppahuoneesta, joka hurmasi minut täysin! Langin kauppahuone on rakennettu 1800-luvun alussa, ja nykyisten omistajien toimesta pari vuotta sitten korjattu vanhaa kunnioittaen. Kauppahuoneella voi yöpyä neljässä erilaisessa huoneessa bed&breakfast -hengessä. Lisäksi rakennuksessa toimii ihastuttava kahvila ja puoti.

Yövyin Patruunin makuukammarissa eli sviitissä, josta on näkymät historialliselle Pekkatorille. Aamiainen nautittiin hurmaavassa salongissa, jossa oli mm. itse leivottuja sämpylöitä. Kahvilan tarjottavatkin olivat oikein herkullisia ja kaiken kruunasi vanhaa aikaa henkivä sisustus ja ihanat kukalliset astiat.

Kotimatkalla keksin, että ensimmäinen pysäkki häämatkallamme kohti Leviä voisikin olla Langin kauppahuone!

Kommentit

Suositut tekstit