MORSIAMEN LOOK: KENGÄT

Häämekon löytymisen jälkeen oli luontevaa lähteä etsimään sopivia hääkenkiä. Minulla oli haaveissa löytää jotkut klassiset kengät, joille tulisi käyttöä myös häiden jälkeen. Kengät voisivat olla nahkaiset ja väriltään vaaleat. Tärkein kriteeri oli kuitenkin matala korko, jotta kengillä jaksaisi olla koko päivän.

Lähdimme sulhasen kanssa Seinäjoelle kenkien etsintään. Menimme ensimmäisenä Haloselle, jonka kuvittelin olevan varma paikka löytää sopivat kengät. Tarjolla ei kuitenkaan tähän aikaan keväästä ollut paljonkaan vaihtoehtoja. Oikeastaan yhtäkään minua miellyttävää mallia ei löytynyt, sillä värivaihtoehtoina oli joko musta tai vaaleanpunainen, tai korot olivat liian korkeita. Eipä myymälässä ollut palvelevaa myyjääkään, joten mielummin ostan kengät muualta mistä saa myös asiantuntevaa palvelua.

Toisessa liikkeessä kokeilin pikaisesti muutamaa paria, mutta pienestä valikoimasta ei sopivia kenkiä löytynyt. Tässä vaiheessa jo mietin, että täytyykö lähteä jonnekin isompaan kenkäkeskittymään jatkamaan etsintöjä. Päätimme kuitenkin käydä vielä yhdessä kenkäliikkeessä. Paulan kengästä sain heti myyjältä apua ja kokeilinkin useita pareja. Joukosta nousi esille Höglin kiiltonahkaiset matalakorkoiset avokkaat, jotka tuntuivat kaikin puolin hyviltä. Hetken miettimisen jälkeen kävin ne sitten ostamassa ja ovathan ne klassisen tyylikkäät kengät! Jatkokäyttöä kengille tulee varmasti.

Vaikka kenkien korko onkin melko ohut, tuntuivat kengät silti tukevilta jalassa ja uskon, että kengillä jaksaa hyvin olla koko hääpäivän.

Kommentit

Suositut tekstit