PUOLI VUOTTA HÄIHIN

Tänään on tasan puoli vuotta häihimme! Puoli vuotta kuulostaa toisaalta pitkältä ajalta, mutta kun nykyään päivät ja viikot tuntuvat muutenkin menevän yhdessä hujauksessa, niin kaikenlaiset hääjärjestelyt varmasti vain vauhdittavat ajankulua.

Kahden kuukauden takaista tilannekatsausta vilkaistuani huomasin, että paljonhan tässä ajassa on ehditty saamaan aikaiseksi. Tuolloin esimerkiksi valokuvaajilta oli vasta pyydetty tarjouksia ja pitopalvelu oli vain ajatuksen tasolla. Nyt meillä on valittuna sekä valokuvaaja että pitopalvelu! Siinä onkin meidän mielestämme häidemme kaksi tärkeintä palveluntarjoajaa, joten olo on niiden löytymisen ansioista helpottunut ja innostunut!

Lisäksi olemme laittaneet häiden paperituotteiden tilauksen vireille. Olemme olleet yhteydessä graafiseen suunnittelijaan, jonka vesiväri/akvarellitaiteeseen olen ihastunut. Häneltä tilaamme ainakin kutsut hääinfoineen sekä menu/ohjelmakortit hääjuhlaan. Vielä ei ole kiire kutsujen lähettämiselle, joten tämä asia on vielä alkuvaiheessa. Tällä viikolla aloimme miettimään sulhasen kanssa kutsun ja hääinfon tekstejä, ja kylläpä siihenkin sai aikaa kulumaan!

Yksi iso juttu on myös se, että minulla on nyt häämekko! Kävimme lauantaina kaasojen kanssa etsimässä minulle häämekkoa Seinäjoelta. Käynti oli onnistunut, sillä häämekko löytyi tuolla ensimmäisellä sovitusreissulla. Kännykkä on nyt täynnä kaasojen nappaamia kuvia sovituksesta, ja aluksi oli haastavaa olla näyttämättä kuvia tai paljastamatta yksityiskohtia puvustani sulhaselle. Itse tulee kuitenkin ihailtua sovituskuvia päivittäin :D

Tällä hetkellä hääasiat pyörivät mielessä lähes jatkuvasti. Mutta se sallittakoon, eihän puoli vuotta ole loppujen lopuksi kovin pitkä aika!

Kommentit

Suositut tekstit