MEIDÄN HÄÄKUTSUT

Nyt vihdoin esittelen kauniit hääkutsumme, jotka suunnitteli Crocus Paperi. Bongasin Crocus Paperin aikanaan instagramista ja ihastuin hänen akvarelli/vesivärityyliinsä, joten päädyimme tilaamaan häidemme paperituotteet häneltä.

Suunnittelussa lähdettiin liikkeelle toivomistani väreistä ja kukka-aiheesta. Irina lähetteli muutamia malleja ja aika pian syntyikin kutsuissamme näkyvä kuvitus. Tekstien asettelun kanssa tehtiin muutamia muutoksia, mutta kokonaisuudessaan suunnitteluprosessi kävi aika helposti. Irina osasi kyllä tehdä paremman kuvituksen, kuin mitä olisin osannut toivoakaan - se ilmentää häidemme teemaa ja koristelua todella hyvin!



Kommunikointi hoidettiin kokonaan sähköpostin välityksellä, ja Irina laittoi dropboxiin luonnoksiaan näytille. Viestittely tapahtui englanniksi, jonka vuoksi oma sähköpostien kirjoittelu veikin välillä aikaa, kun piti etsiskellä kuvaavaa ja aiheeseen liittyvää sanastoa. Varmasti viestittelyn olisi voinut hoitaa suomeksikin, mutta en kokenut englantiakaan mahdottomaksi.

Kutsut lähetimme vieraille kesäkuun puolivälissä, ja monet ovatkin kehuneet kutsuja kauniiksi ja juuri meidän tyylisiksi. Kutsut ovat malliltaan avattavat ja välissä on erillinen 2-puoleinen hääinfo. Halusin kuoriin vielä tietynlaiset postimerkit, jotka mielestäni sopivat kivasti syystunnelmaan.


Kutsujen saamisessa tapahtui pieni viivästys, josta Irina ilmoitti etukäteen ja saimme hyvityksenä alennustakin. Harmiksemme kutsukortteihimme oli painossa tullut ylimääräisiä läikkiä, ja tästäkin Irina ilmoitti etukäteen. Olisimme saaneet nuo kutsut puoleen hintaan, mutta halusimme kuitenkin uudet, täydelliset kutsut, kun suunnitteluun on näin paljon panostettu. Kutsujen saaminen siis viivästyi entisestään, mutta meillä ei onneksi ollut kiire lähettämisen suhteen, joten tästä ei sinänsä meille koitunut ongelmia.

Meille tulee Crocus Paperilta vielä hääjuhlaan menu/ohjelmakortit. Toivottavasti ne saamme virheettöminä ajoissa, sillä häihin ei ole enää kuin 4 viikkoa!

Kommentit

  1. Onpa kauniit kutsut! Tsemppiä järjestelyiden viimeisiin viikkoihin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ollaan kyllä tosi tyytyväisiä näihin =) Kiitos!

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit