3 KUUKAUTTA HÄIHIN

Häät lähestyvät aivan hurjaa vauhtia! Ajankulua ei meinaa edes käsittää. Vaikka isoimmat asiat hääjärjestelyjen suhteen ovat hoidossa on silti niin paljon pieniä asioita joihin hupenee aikaa ja jotka vaativat ajatustyötä.

Viimeksi kirjoitin tilannepäivitystä, kun häihin oli aikaa puoli vuotta. Tässä kolmen kuukauden aikana asiat ovat jälleen edenneet.

Suurin ja paljon aikaa vienyt asia tässä vaiheessa on hääkutsut. Huhtikuun loppupuolella saimme graafiselta suunnittelijalta ensimmäiset luonnokset hääkutsustamme, jota pala palalta muokkaamalla saimme mieleisen lopputuloksen. Kutsut painatettiin vapun aikaan, mutta sekään ei mennyt ihan ykkösellä nappiin. Nyt meillä kuitenkin on kutsut valmiina, ja sitten kun vain ehdin, niin kirjoitan osoitteet kuoriin ja jännityksellä jäämme odottamaan, viekö posti kutsut perille. Kirjoitan kutsuista ja niihin liittyvistä kommelluksista tarkemmin toisessa postauksessa.

Toinen aika iso juttu on se, että sulhanen on löytänyt puvun itselleen! Yllätimme itsemme huhtikuussa kaupungilla ollessamme ja kävimme vähäsen katsomassa minkälaisia pukuja Seinäjoen liikkeistä löytyy. Toukokuun puolella olimme taas kaupungilla ja jälleen päätimme muiden juttujen lomassa käydä taas yllättäen katsomassa pukuja. Ja tuolta reissulta tarttuikin puku mukaan! Sama puku, jonka takkia sulhanen sovitti pikaisesti ensimmäisellä kerralla. Vaikka emme tehneet yhtäkään virallista puvunetsintäreissua, päätimme, että jos tämä puku on hyvä, niin se otetaan! Miksi pitäisi väkisin kierrellä kaikki kaupat läpi ja kokeilla useita, jos kerralla löytyy hyvä? Samaa taktiikkaa käytin oman hääpukuni etsinnässä.

Kolmas merkittävä asia on hääkukat! Tämä asia jäikin huomaamatta vähän myöhäiselle ja lopulta meinasikin iskeä jo pieni paniikki. Tästäkin aiheesta voisin kirjoittaa erillisen postauksen, mutta sanon nyt sen verran, että hääkukat on tilauksessa!

Tulevana viikonloppuna lähdemme Tampereelle ja pääsemme vielä häävieraiksi ennen omia häitämme. Rakastan häitä yli kaiken ja tottakai tämä on hyvä tilaisuus seurata juhlia vähän sillä silmällä omaa päiväämme ajatellen - mikä toimii ja mikä välttämättä ei.

Tampereen reissun agendana on myös ostaa kukkamaljakot häidemme pöytäkoristeluun ja löytää poikkiliinakangasta. Poikkiliinakangasta olen metsästänyt kivijalkaliikkeistä ja verkkokaupoista, mutta lopulta päädyin siihen, että 16 metriä kangasta saan ehkäpä edullisimmin ja helpoimmin Ikeasta. Sinne siis! Minä todella toivon, että sopivaa kangasta sieltä löytyy ja saisin matkan varrella hieman vaihtuneen visioni harmaista pöytäliinoista toteutumaan.

Yllä olevista aiheista löytyisi jutun juurta omiin postauksiin, joten katsotaan koska kerkeän syventyä näihin aiheisiin tarkemmin.

Kommentit

Suositut tekstit