ENSIMMÄISIÄ AJATUKSIA HÄÄSUUNNITTELUSTA


Nyt, kun kihlajaiset on juhlittu, on aika siirtyä hääsuunnitelmien pariin! Jotka tosin ovat aivan alkutekijöissään. Mielessäni kuitenkin pyörii kaikenlaisia ajatuksia häidemme suhteen, joita tulenkin avaamaan tarkemmin tulevissa postauksissa. Tässä kuitenkin aluksi listausta tällä hetkellä mielessä olevista asioista.

Hääpäivää emme ole vielä päättäneet, mutta mitä luultavimmin häitämme juhlitaan syyskuussa 2018. Häihimme on siis aikaa noin puolitoista vuotta. Pidän tätä ihan sopivana aikana häiden suunnittelulle, etenkin, kun juhlimme pienemmällä paikkakunnalla. Juhlapaikan ja muiden tekijöiden varaamisella ei siis ole niin kova kiire, kuin esimerkiksi pääkaupunkiseudulla.

Häitämme juhlitaan Pohjanmaalla Isossakyrössä, josta olen kotoisin. Tämä oli minulle aika itsestäänselvyys, mutta myös Teemulle asia on ok. Paikkakunta on pieni, joten juhlapaikkojen suhteen ei ole kovin suurta valinnanvaraa, mutta mielessä saattaa jo olla meitä miellyttävä juhlapaikka. Kirkkovihkiminen on meille molemmille itsestäänselvyys, eikä muita vaihtoehtoja ole mietittykään.


Emme halua aivan mahdottoman suuria häitä. Vieraslistaa ei ole vielä mietitty, mutta toiveissa olisi, että vierasmäärä pysyisi reilusti alle sadassa hengessä.

Häihimme ei luultavasti tule mitään tiettyä teemaa. Toiveissa olisi tyylikäs ja tunnelmallinen koristelu. Sopivaa tunnelmaa syksyn pimeneviin iltoihin saa luotua mukavasti kynttilöillä. Lisäksi haluaisin käyttää koristelussa kukkia, jotka tuovat juhlatilaan sopivasti väriä.

Rakastan kaikenlaisia juhlia, etenkin juhlien järjestämistä. Saa nähdä mitä saadaan aikaiseksi, kun kyseessä on elämämme suurimmat ja tärkeimmät juhlat!

Kommentit

Suositut tekstit