HÄÄT SYKSYLLÄ


Kesäkuukaudet ovat edelleen ehdottomasti suosituimmat kuukaudet hääjuhlille Suomessa. Itselläni on kuitenkin jo pitkään ollut ajatus, että häitämme juhlitaan syksyllä.

Olemme molemmat syntyneet syyskuussa, joten koen sen tietyllä tapaa 'meidän kuukaudeksi'. Syksy on muutenkin suosikki vuodenaikani. Tykkään siitä, kun puiden lehdet saavat kauniin värin ja ilmat viilenee. Ei tarvitse sitten hiki päässä juhlia häämekossa tai tummassa puvussa. Toki nykyään tuntuu, että syyskuussa voi olla lämpimämpää kuin kesäkuussa!

Vaikka Suomen kesä on kaunis, on luonto erittäin kaunis myös syksyllä. Kesäinen vihreä maisema saa syksyn tullen seurakseen keltaisen, oranssin ja ruskean sävyjä. Olen jo tässä parina syksynä yrittänyt katsoa sillä silmällä, mistä voisi löytyä kaunis syksyinen kuvauspaikka miljöökuville, ja mihin aikaan syksystä puut ovat kauneimmillaan.

Iltojen pimetessä on erittäin helppoa luoda kaunista tunnelmaa juhlatilaan kynttilöillä. Sama ei onnistuisi valoisana kesäiltana. Juhlapaikan koristelussa haluankin panostaa kynttilöihin ja ehkäpä muuhun valoilla koristeluun. Odottelen jo innolla, että pääsen tarkemmin miettimään mahdollisia juhlatilan koristeluita!


Kommentit

Suositut tekstit