MEIDÄN KIHLAJAISET

Kihlajaiset päätimme pitää mahdollisimman pian kihlauksen jälkeen, ja sopiva lauantai löytyi kalenterista maaliskuun lopulta. Tuolloin juhlimme kotonamme perheidemme ja lähimpien sukulaisten kesken. Kutsuimme kihlajaisiimme vajaat parikymmentä vierasta, joista melkein kaikki pääsivät paikalle.

Halusin lähettää kihlajaiskutsut postitse, ja kutsukorteiksi valikoitui Minnakortin kaksiosaiset kortit, joita koristaa kukkaköynnös.

Kuten aikaisempiinkin omiin juhliini, myös kihlajaisiimme halusin tehdä kaikki tarjoilut itse. Mietimme yhdessä Teemun kanssa, mitä kahvipöytään haluaisimme tarjolle. Tein kahvipöytään menutaulun, josta tuli ilmi kaikki tarjottavat.

Varsinkin juhlien alkupuoli kului minulla keittiössä, kun äitini kanssa kaatelimme kahvia ja lisäsimme tarjottavia pöytään. Kahvittelun jälkeen ehdin sitten itsekin jutella vieraiden kanssa.

Juhlat olivat oikein onnistuneet, ja vieraiden lähdettyä luin ajatuksella saamiamme kortteja ja ihailin kauniita kukkakimppuja ja lahjoja. Juhlien jälkeen en voinut välttyä kyyneliltä, olin vain niin onnellinen ihanasta juhlapäivästämme.

Seuraavana lauantaina juhlimme puolestaan kavereidemme kanssa rennommissa merkeissä. Juhlapöydän kattaus oli samanlainen, mutta lisäksi Teemu valmisti sitruunaista boolia. Alkuillan vietimme kotonamme ja illan mittaan siirryimme taksilla Isoonkyröön Kyrö Distillery Companyyn. Halusimme viedä vieraamme vähän erilaiseen ympäristöön nauttimaan huippuluokan drinkeistä. Minun ystävilleni paikallinen viskitislaamo toki oli tuttu paikka, mutta Teemun lapualaiset kaverit eivät olleet siellä ikinä käyneet.

Kavereillekin järjestetyt kihlajaiset sujuivat hienosti. Näitä juhlia voi iloisella mielellä muistella jälkeen päin! Ja aloittaa häiden suunnittelun!

Kommentit

Suositut tekstit