ILMAPALLOT JUHLATILAN KORISTELUSSA


Jossain somen syövereissä olen törmännyt ihastuttaviin confetti-ilmapalloihin. Tavalliset värikkäät ilmapallot eivät ole mieleeni, mutta tyylikkäät läpikuultavat ilmapallot täytettyinä eri värisillä confeteilla miellyttävät silmää.

Pinterestiä selaillessani huomasin, että näitä voisi helposti tehdä myös itse. Eri värisistä papereista voi rei'ittäjällä leikata sopivan kokoisia paloja ja ujuttaa ne ilmapallon sisään ennen heliumilla täyttöä. Huomasin, että confettipalloihin myydään tarvikkeita ainakin Pop up kemut -juhlakaupassa.


Ilmapalloihin voisi laittaa sisälle confetteja häiden teemavärissä. Yksiväristen ilmapallojen yhdistely confettipallojen kanssa voisi myös näyttää kivalta. Näiden ilmapallojen askartelu voisikin olla sopiva diy-osuus häihimme, kun muuten haluaisin jättää kaikenlaisen leikkaa-liimaa -askartelun kokonaan pois hääjärjestelyistä.

Juhlatilan somistuksessa käyttäisin ilmapalloja luultavasti oviaukkojen ympärillä ja mahdollisesti seinien vierustoilla. Nykyisin tuntuu olevan kovin suosittua koristella juhlatila pompomeilla, joten josko ne korvattaisiin meidän juhlissa näillä confettipalloilla?

Kommentit

Suositut tekstit