HÄIDEMME TEEMAVÄRIT


Häidemme teemavärien keksiminen on ollut osittain erittäin helppoa, osittain haastavaa. Selvänä ajatuksena on ollut jo pitkään, että teemaväreihimme kuuluu valkoisen ja harmaan lisäksi keltainen, joka on suosikkivärini.

Näiden kaveriksi ajattelin jossain vaiheessa persikkaa ja vaaleanpunaista, eli kauniita kukkavärejä. Nämä värit yhdessä sopivat mielestäni kuitenkin enemmän kevääseen ja kesään. Mielestäni syyshäissä ei voisi käyttää tämmöistä väripalettia.

Voittamaton ajatus teemaväreistä syntyi kuitenkin lenkkeillessäni. Keltainen ja vihreä! Ne sopivat mielestäni täydellisesti syksyyn. Olen niin innoissani, kun keksin tämän väriyhdistelmän!


Vihreä on Teemun suosikkiväri, joten tässä onkin tasapuolisesti hääparin mieltymysten mukaiset värit. Väripilkkuina toimivat siis keltainen ja vihreä, joita tasapainottavat neutraalit valkoinen, harmaa sekä hopea.

Luulen, että näitä värejä tullaan näkemään lähinnä kukissa ja paperituotteissa. Valkoista vasten kirkkaat keltainen ja vihreä tulevat näyttämään erittäin raikkaalta. Esimerkiksi pöydissä olevat värikkäät kukkakimput maljakoissaan valkoista pöytäliinaa vasten. Vau!

Kommentit

  1. Hei Laura! Löysin blogisi hiljattain. Ihana löytää toinen pari, joka suunnittelee häihinsä vähän kirkkaampia värejä! Hillityt väripaletit kun tuntuvat olevan nyt kovasti muodissa. Meillä vielä pohditaan, valitaanko teemaväriksi keltainen vai oranssi (molempien valinta saattaisi tuoda liian sirkusfiiliksen). Molempiin löytyy ihania ideoita Pinterestistä.

    Jään seurailemaan häävalmisteluidenne etenemistä. Oma blogini löytyy osoitteesta jotainkeltaista.blogspot.com

    -Iira-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Iira! Kiva kun olet löytänyt blogiini =) Olen kyllä värien ystävä, ja yritän aina valita esim. vaatteissakin jotain muuta kuin mustaa. Olet oikeassa, että hempeät värit ovat nyt pinnalla hääsuunnittelussa. Pinterest on kyllä huippu, sieltä löytyy ihan kaikenlaisia ideoita! Täytyypä käydä vastavierailulla blogissasi =)

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit